Astăzi și mâine are loc întâlnirea dealerilor Merida din România, la Cheile Grădiștei, Moeciu de Sus, organizată de către compania BikeFun, importatorul bicicletelor Merida pentru România și Ungaria.

În cadrul acestui eveniment se prezintă noile modele de biciclete pentru 2013 şi noua linie de produse BikeFun.

Vor fi prezentate aproape 60 de modele de biciclete Merida (de la noul model Dakar pentru copii, destinat turelor de munte, până la Merida 160 ‚one sixty’, o bicicletă cu suspensie integrală, specială pentru enduro, cu o cursă a amortizoarelor de 160 de centimetri).

Merida are aproape 30 de dealeri în România, iar pentru al doilea an consecutiv Veloteca a primit distincţia de ‚Cel mai bun dealer Merida / BikeFun’ al anului, evaluare bazată pe numărul de biciclete vândute şi pe cifra de afaceri. Reprezentanții Veloteca nu au spus câte biciclete Merida au vândut.

Sportivii sponsorizaţi de Veloteca și BikeFun: echipa NoMad (particpantă în curse de MTB şi triatlon offroad), Sorin Boriceanu (triatlonist) şi Ciprian Bălănescu (multiplu campion naţional la triatlon şi duatlon, ocupant al locului 3 la Balcaniadă şi câştigător al cursei Half-IronMan de anul acesta.

Comentarii

Articolul precedentCe mi-a plăcut la Maratonul Internațional București 2012
Articolul următorVoi încerca ceva timp de 30 de zile
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE