Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - triatlon

Sursa foto

Cred că nu miră pe nimeni că japonezii sunt perfecționiști și că tot ce fac ei este asociat cu perfecțiunea, cu disciplina și cu bunul simț. Ne aducem cu toții aminte, spre exemplu, cât de ordonați au fost suporterii japonezi la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, unde strângeau gunoaiele după meci.

În 2020 vor organiza Jocurile Olimpice și nu am nicio îndoială că va fi cea mai bine organizată ediție a Jocurilor din istorie.

Numai pentru pregătirea triatlonului vor fi organizate 56 de concursuri în Japonia, până în luna mai 2020  – unele chiar în timpul evenimentelor internaționale sportive deja programate, ca parte a unei strategii mai ample de pregătire a Jocurilor Olimpice din 2020, de la Tokyo.

Vor fi organizate inclusiv două concursuri de triatlon chiar pe traseul de la Jocurile Olimpice și se vor acorda inclusiv puncte de calificare pentru Jocurile Olimpice.

Cele două concursuri vor avea loc pe 15 și 16 august 2019 și ambele vor avea la linia de start 65 de participanți.

Japonezii vor avea ocazia să testeze în amănunt toate aspectele logistice, astfel încât să pună la punct un eveniment perfect și nu am nicio îndoială că așa vor face.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE