La o săptămână distanţă de Maratonul Internaţional Bucureşti şi în situaţia în care aveam două perechi uzate de adidaşi (a se citi găurite), mi-am cumpărat pantofi noi de alergare, iar de data asta am optat pentru brandul Kalenji, pe care îl puteţi găsi exclusiv la Decathlon.

Mi-am luat Kalenji Eliorun şi cred că am făcut cea mai bună alegere pe care o puteam face în condiţiile în care bugetul meu nu era foarte mare, dar în acelaşi timp  îmi doream însă o pereche de încălţări pentru alergare care să iasă puţin din zona “oferim cele mai simple încălţări” şi să-mi ofere ceva în plus.

Şi, un aspect la fel de important, îmi doream nişte adidaşi care să reziste măcar un an de zile la cel puţin trei alergări pe săptămână. Şi ghiciţi cu ce se laudă Kalenji pentru acest model? Şi îi cred, pentru că nu sunt la prima pereche de încălţări Kalenji. Încă mai am o pereche de Kalenji Kapteren Explor, care sunt pentru trail. Îi am de doi ani, li s-a tocit talpa foarte puţin şi nu s-au rupt, în condiţiile în care i-am folosit în mod intens atât pentru alergare, cât şi la mersul de zi cu zi.

Comentarii

Articolul precedentUltra nebunia lui Andrei Roşu: 5 Ironmanuri în 126 de ore!
Articolul următorParticip cu toată familia la TriKids Challenge 2014
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE