Cycle of Lies The Fall of Lance Armstrong

Cine vrea să afle adevărul despre Lance Armstrong trebuie să-l cerceteze din toate părţile, nu doar prin autobiografia pe care ne-a dezvăluit-o el însuşi şi care are la bază momentele în care era bolnav de cancer.

Da, Lance Armstrong a învins cancerul, dar Lance Armstrong a învins şi un sistem care ar trebui să se sprijine pe fair play.

Cartea lui Juliet Macur are la bază mai multe interviuri pe care le-a avut cu Lance Armstrong, dar şi discuţii cu apropiaţi ai acestuia sau martori la diverse evenimente legate de cariera ciclistului.

Eu vă recomand ediţia Kindle, pe care o puteţi cumpăra la un preţ decent – 13,59 dolari (reducere 50%)  şi pentru care nu trebuie să plătiţi niciun transport.

Nu e musai să citiţi această carte pe un dispozitiv Kindle, poate fi încărcată şi pe un alt dispozitiv, gen smartphone, tabletă sau computer, prin intermediul aplicaţiilor Kindle, care sunt gratuite.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!