Situaţia a devenit un pic mai clară la Federaţia Română de Ciclism, cel puţin la nivel online. Acum există un singur website, pentru că frciclism.ro nu mai aparţine facţiunii Nicolae Plugaru. La această adresă apărea o pagină de Internet conform căreia Nicolae Plugaru era prezentat drept preşedintele Federaţiei Română de Ciclism.

În consecinţă, acum apare aceeaşi pagină, indiferent dacă tastaţi frciclism.ro sau federatiadeciclism.ro în browser-ul de Internet.

Deocamdată, şi sper că nu va dura prea mult, site-ul duce lipsă de informaţii. În secţiunea Calendar nu se află nimic, cu toate că există mai multe subdivizii ale acestui capitol: şosea, mountain bike, velodrom, ciclocros, BMX, trial şi chiar paracycling.

La secţiunea Regulamente suntem trimişi pe site-ul UCI, organismul care guvernează la nivel internaţional ciclismul profesionist.

Mai există încă alte două secţiuni, Media şi Galerie foto, care sunt oarecum redundante, cel puţin după titlu. Nu există însă nimic acolo.

PUBLICITATE
Fă-ți cumpărăturile pe FashionDays.ro și Biciclistul.ro primește un comision la fiecare achiziție.

În secţiunea Noutăţi suntem măcar avertizaţi că site-ul este în lucru şi că există câţiva voluntari care lucrează la introducerea informaţiilor.

Să aşteptăm, deci, că oricum altceva nu avem de făcut 🙂

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.