BikeXCS magazin pradat Bucuresti

Două magazine de biciclete din București au fost prădate ieri și alaltăieri. Într-un caz, BikeXCS, hoții au spart vitrina și au furat o bicicletă. În al doilea caz, Bicishop.ro, geamul securizat a rămas la locul lui, dar a fost spart ușa.

În cazul ambelor magazine existau alarme, conectate la un serviciu de pază, care ar trebui să ajungă la locul faptei în câteva minute.

Ia uitați-vă cu ce bordură au spart vitrina de la BikeXCS!

BikeXCS magazin pradat Bucuresti

La Bicishop au operat altfel:

Magazin Bicishop spart

Avem și o declarație, de la Cristian, biciclist șef la Bicishop.ro:

Valoarea pagubelor nu este mare. De fapt, nici nu știm exact ce lipsește, cel mai probabil 1-2 biciclete, care erau sprijinite la intrare, însă sigur vedem după inventar

După cum vă spuneam, magazinul are alarmă, iar serviciul de pază a fost rapid, dar hoții dispăruseră deja.

Pentru a avea acces în magazin, hoții au venit cu răngi metalice și au rupt balamalele de la porțile metalice din fața magazinului, după care au introdus, cu un furtun subțire, spumă poliuretanică în cutia sirenei de la alarmă, pe care au anihilat-o, ca să zic așa.

Reprezentanții magazinului au mai multe indicii cu privire la identitatea hoților, pe care nu le-au dezvăluit însă, pentru a nu periclita ancheta poliției.

Astăzi montăm o sirenă nouă de alarmă și deja ne-am comandat grilaje metalice!

Nu știu cât costă, dar eu mi-aș instala o poartă din aia metalică care se coboară și acoperă integral vitrina magazinului. Prin străinătate toate magazinele au așa ceva. Altceva, practic și la îndemână, aș lega toate bicicletele între ele, cu diverse sisteme antifurt. Nu sunt indestructibile, evident, dar hoților le-ar lua prea mult timp să le taie.

Comentarii

Articolul precedentFelt Z95 are o șa super confortabilă
Articolul următorBagi în tine suplimente alimentare?
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE