Mâine începe Turul Spaniei (Vuelta), care va avea loc în perioada 24 august – 15 septembrie,  în 21 de etape, pe o distanță totală record de 3.358,9 kilometri. Competiția va putea fi urmărită la noi pe Eurosport, începând cu ora 19.45 (vezi programul).

Câștigătorul de anul trecut, Alberto Contador, nu-și va apăra  trofeul anul acesta, pentru că se ocupă exclusiv cu pregătirea pentru Turul Franței 2014. Cum a fost anul trecut:

22 de echipe se vor lupta anul acesta în Turul Spaniei.

Turul Spaniei (Vuelta) - ce echipe participa

 

Marii favoriți în Turul Spaniei

Chiar dacă lipsește Contador, Turul Spaniei va plin de rutieri de top la nivel internațional. Potrivit Global Cycling Network, favoriții la titlul suprem din Turul Spaniei sunt următorii:

  1. Alejandro Valverde
  2. Vincenzo Nibali
  3. Joaquim Rodriguez
  4. Sergio Henao
  5. Chris Horner
  6. Carlos Betancur
  7. Ivan Basso
  8. Theo Bos
  9. Thor Hushovd
  10. Dan Martin

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!