Știți cu toții, presupun, că maratonul de la New York, una dintre cele mai populare curse de acest gen din lume, a fost anulat din cauza uraganului Sandy. O veste mică de consolare, pentru cei care n-au mai alergat la New York, a venit din partea organizatorilor maratonului Philadelphia.

Maraton New York - maraton Philadelphia

Maratonul de la Philadelphia, care se va desfășura pe 18 noiembrie, a admis la înscriere 3.000 de alergători care ar fi vrut să participe la maratonul de la New York, dar au nu au putut, întrucât a fost anulată din cauza uraganului Sandy, potrivit Agerpres.

“Maratoniștii au investit mult timp, antrenamente și au dedicat inclusiv sume de bani pentru a se pregăti, astfel că am decis să admitem 3.000 de concurenți în plus în cursa noastră. Aceasta este contribuția noastră la ajutorarea comunitãții atleților de fond”, a explicat primarul din Philadelphia, Michael Nutter, într-un comunicat.

Înscrierile pentru maratonul din 18 noiembrie s-au încheiat pe 1 octombrie, dar organizatorii au admis și alți concurenți, dintre cei care dovedesc că urmau sã ia startul la New York.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!