Semimaraton Bucuresti - medalia
Draga Emilian Nedelcu,Inscrierea la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2014 – cursa Semimaraton Volkswagen 21.097 km, cu nr. de referinta 21608 in acest moment este validata si confirmata.Poti verifica acest lucru pe site.Kitul de concurs poate fi ridicat de la Sport Expo, din Piata Constitutiei, dupa urmatorul program:
– Vineri 3 Octombrie intre orele 13,00 – 20,00,
– Sambata 4 Octombrie intre orele 10,00 – 20,00 si
– doar pentru alergatorii care nu locuiesc in Bucuresti, Duminica 5 Mai intre orele 7,00 – 8,30.
Regulament şi informaţii complete despre competiţie:
document Race Info.
Iti dorim succes in cursa !

Asociatia Bucharest Running Club

www.bucharest-marathon.com
www.bucuresti-maraton.ro

Deci, nu fac nici anul ăsta proba full, de maraton, pentru că nu mă simt în stare, pentru că încă nu am depăşit trauma suferită la primul maraton (şi singurul, până acum), pentru că mi se pare un efort mult, mult prea mare. Deocamdată.

Până una, alta, mă simt confortabil cu distanţa de semimaraton. Exact când începi să oboseşti şi să-ţi pui întrebări existenţiale, fix atunci vine linia de finish şi ai scăpat de necazuri.

Sper ca la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2014 să-mi bat recordul personal pe care l-am obţinut la semimaraton şi care stă în picioare din 18 mai, când am participat la Petrom Bucharest International Half Marathon, pe care l-am terminat după 1h:42m:49s.

Atunci am scos o medie generală de 4:53 min/km. Acum sper să obţin un timp mai bun cu aproximativ 10 secunde pe kilometru. Ar înseamna 4:43 min/km, adică un timp general de de 1h:39′. Cred că este un timp realist, un obiectiv pe care îl pot atinge.

Voi ce aveţi de gând la Maratonul Bucureşti?

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.