Nu sunt sportiv de performanţă şi nici nu am un buget prea generos pentru echipamente sportive. Şi cum îmi place triatlonul, care presupune trei sporturi, strâng cureaua cât pot de tare.

Anul trecut mi-am cumpărat de la Decathon nişte – hai să facem o aroganţă – adidaşi Nike. Erau modelul Nike Dart 8. Acum văd că nu mai sunt în oferta Decathon, dar anul trecut au costat sub 150 de lei.

Nike Dart 8
Nike Dart 8, cam aşa arătau noi
Nike Dart 8 - Biciclistul
Nike Dart 8, un pic de logo 🙂

Ei bine, de anul trecut şi până în prezent, adidaşii mei Nike au trecut prin nenumărate antrenamente şi concursuri de triatlon. Potrivit statisticilor mele de pe Endomondo, în 2011 am alergat 449 de km. Iată cum arată acum adidaşii:

Nike Dart 8 folositi_1

Nike Dart 8 folositi_2

Ambii pantofi s-au rupt pe exterior. În rest, talpa este chiar ok, nu s-a tocit, nu s-a crăpat, nu s-a strâmbat. Mi-au plăcut aceşti adidaşi pentru că sunt foarte uşori şi pentru că respiră piciorul în ei. Singurul cusur pe care l-am găsit a fost unul care mi se datorează în întregime: trebuia să-i iau cu un număr mai mare. Nu m-am gândit că picioarele mi se vor umfla după efortul alergării mai îndelungate.

Noii adidaşi Adidas

Noii mei adidaşi de alergare sunt cumpăraţi tot de la Decathlon. Se numesc Adidas Duramo şi costă 139,90 de lei.

Adidas Duramo 6 - Biciclistul

Am alergat deja cu ei, ieri. Am fost pe pistă, lângă National Arena (parcă aşa-i zice, nu?). Am alergat 15 km şi m-am simţit minunat în ei. Nu m-am ales cu nicio băşică, sunt uşori şi picioarele respiră super reconfortant în ei.

De data asta i-am luat cu un număr mai mare. Sper să mă ţină cel puţin la fel de mult ca adidaşii Nike Dart 8, în condiţiile în care anul acesta vreau să alerg mai mult decât anul trecut. În obiectivele mele de alergător este inclus, îmi tot repet, dar încă nu m-am apucat ştiinţific de antrenament, maratonul Bucureşti, care va avea loc în luna octombrie.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

6 thoughts on “Mi-am luat adidaşi”
  1. Frumosi adidasi! Sa-i porti sanatos si sa te tina cat mai multi kilometri! :). M-ar interesa si pe mine o pereche, asa ca am intrat pe site-ul Decathlon , insa nu am gasit niciunul din acele modele. As vrea sa stiu de unde pot procura si eu o pereche si daca aveti idee daca exista vreun magazin Dechatlon in Ploiesti. Multumesc! 🙂

Comentează

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.