Mihai Vigariu este unul dintre cei mai în formă triatloniști din România. Află aici care sunt ultimele noutăți despre Mihai Vigariu, la ce curse a participat și care sunt planurile sale de viitor.

Mihai Vigariu s-a clasat pe locul 4 la nivel general la H3RO Mamaia 2020, după 04:32:25, la aproape șase minute distanță de locul 3.

Mihai Vigariu, după H3RO Mamaia 2020: ”M-am simțit bine de la...

Mihai Vigariu s-a clasat pe locul 4 la nivel general la H3RO Mamaia 2020, după 04:32:25, la aproape șase minute distanță de locul 3.

Cine crezi că va fi campion național pe distanță half la...

Andrei Vrabii este favoritul principal pentru câștigarea H3RO Mamaia 2020, dar cine crezi că se va bate pentru titlul național?
Jurnal sport coronavirus

Jurnal de sport în criză de coronavirus – 28 martie 2020

Am început un jurnal de sport în care povestesc cum mă antrenez în casă, citește-l, poate te inspiră.
Mihai Vigariu - inainte de Xman Oradea 2019

Vă invit pe Facebook la o discuție live cu Mihai Vigariu

Mihai Vigariu va fi mâine invitatul Biciclistul.ro în cadrul unei discuții live pe Facebook, în care vom discuta despre continuarea antrenamentelor chiar și în condiții de izolare. Mihai ne va oferi câteva ponturi de antrenament și sfaturi despre ce trebuie și ce nu trebuie să facem în această grea perioadă.
Mihai-Vigariu-Ironman-Kona-2019

Mihai Vigariu îi invită pe sportivii amatori la un antrenament pe...

Mihai Vigariu organizează astăzi, la ora 18.00, o sesiune de antrenament pe Zwift, care poate fi urmărită și pe Instagram.
Ironman Malaysia 2019

Triatlonul românesc se mută în Asia. 7 români concurează în Malaezia

Ironman Malaysia pune la bătaie 50 de sloturi pentru finala IRONMAN World Championship 2020 și nu mai puțin de șase români își vor încerca șansele de a obține un loc fruntaș, care să le aducă calificarea.

Comentarii