Știți deja că Eduard Novak a fost demis de la conducerea Federației Române de Ciclism. Eduard Novak contestă  decizia consiliului de administrație și spune că este nulă. Ministerul Tinerestului și Sportului nu  a luat o poziție oficială în ceea ce privește această chestiune, motiv pentru care nimeani nu mai înțelege nimic și problema este în aer.

Eduard Novak a trimis un comunicat în care își exprimă poziția, reafirmând ceea ce deja știm. Fac o paranteză: nu am înțeles decizia lui Eduard Novak de a comunica oficial prin intermediul ciclism.ro, care din câte știu eu nu este site-ul oficial al Federației Române de Ciclism.

NU CRED că ministrului Nicolae Bănicioiu îi pasă de ciclismul românesc sau de Eduard Novak. Fostul  (sau actualul?) președinte al Federației de Ciclism pomenește numele  lui Bănicioiu, exprimându-și speranța că acesta va acționa în ajutorul lui. Vă spun eu, fără să știu prea multe despre Bănicioiu, că nu se va întâmpla așa ceva. 

Am intrat pe site-ul lui Nicu Bănicioiu, cum își spune. Are și blog. O simplă căutare pe site-ul lui mi-a relevat faptul că nu a scris nici măcar o singură dată ceva despre ciclism. Nici măcar o singură dată! Nici despre Eduard Novak! Pur și simplu, aceste cuvinte nu există pentru el.

Eu prevăd că reptilele comuniste vor prelua conducerea Federației Române de Ciclism, vor obține dreptul de semnătură în bancă și își vor  vedea liniștite de treabă, ca și până acum. E trist.

Comentarii

Articolul precedentOricine poate fi expert Herbalife
Articolul următorCe faci cu o zi înainte de Ironman?
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE