Stop m-am înnoit! M-am ales de curând cu un dispozitiv GPS special dedicat bicicliştilor, Mio Cyclo 505, şi de-abia aştept să ies pe şosea să-l testez.

Din câte am înţeles, Mio Cyclo 505 este o alternativă mai ieftină a lui Garmin Edge 800 sau 810.

De-abia l-am scos din cutie şi am rămas încântat citind ce ştie să facă. E foarte uşor, are 129 de grame, bateria ţine 12 ore, are ecran plat şi se poate conecta la PC prin WIFI.

Vine din fabrică cu hărţi instalate şi îţi permite să navighezi de la punctul A la punctul B sau să urmăreşti propriile tale rute. O altă chestie care mi s-a părut foarte tare este opţiunea “Surprise Me”. În funcţie de timpul, distanţa şi destinaţia aleasă de tine, Mio Cyclo 505 îţi oferă trei trasee, iar tu ţi-l alegi pe care ţi se pare mai provocator.

Aştept sugestii de la voi de trasee pe care să le fac din Pantelimon, pe cursieră. Mă interesează în primul rând distanţele de maxim 100 km.

Ce-am găsit în cutie

  • Ză device, Mio Cyclo 505
  • cablu USB
  • senzor de viteză şi cadenţă
  • centură pentru monitorizarea pulsului
  • încărcător
  • kit pentru bicicletă

Prezentare video oficială

Cât costă

În România, produsul poate fi adus la comandă prin intermediul Arobs Transilvania Software, distribuitorul oficial al Mio în România.

Pentru comenzi, clienţii pot completa formularul de aici http://www.arobs.ro/contact/scrie-ne/ sau îi scrie lui Adrian Popa (adrian.popa@arobs.com, telefon 0728.276.292).

Mio Cyclo 505 costă 2.149 de lei.

Comentarii

PUBLICITATE:Fă-ți cumpărăturile de la Decathlon prin acest link și Biciclistul.ro încasează un comision pentru recomandarea făcută.