Dacă nu ai început încă să cauți reduceri biciclete pe Google, uite un punct de start: magazinul de biciclete Moș Ion Roată intră în sezonul de reduceri și a pregătit mai multe oferte, pentru toate gusturile.

Vedetele, ca să zic așa, sunt bicicletele Felt Q500 și Felt Q26. Prima este redusă de la 2.350 de lei la 1.750 de lei. A doua este redusă de la 1.545 de lei la 1.100 de lei.

Magazinul are reduceri și la celelalte modele de mountain bike, atât la dimensiunile de cadre pentru copii, cât și la  cele pentru adulți.

Bicicletele au doi ani garanție.

Pentru cititorii fideli Biciclistul.ro, vom organiza un concurs, care presupune câștigarea unei reduceri suplimentare, în valoare de 10%.  Revin cu detalii.

Cei curioși în legătură cu modelele Felt 2013, al cărui unic distribuitor în România este Moș Ion Roată, vor trebui să mai aștepte un pic, pentru că acestora nu li s-a stabilit încă prețul. Oricum, se va întâmpla în luna septembrie.

Felt Q500

Felt Q500 este o bicicletă off-road, cu un cadru din aliaj de aluminiu, 6061, top tube și down tube hydroform-ate, plus componente durabile marca Shimano, suspensie față și frâne V-Brake.

Felt Q26

Felt Q26 este o bicicletă de 26 inch, pentru copii, cu cadru din aluminiu și suspensie pe față, cu frâne v-brake.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Comentează

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.