Aceasta este Muddyfox Anarchy300, o bicicletă mountain bike vândută de SportsDirect.com şi redusă 50%, până la 239,99 euro, adică aproximativ 1.060 de lei, dacă luăm în considerare cursul valutar afişat de BNR astăzi.

La acest preţ se mai adaugă transportul, care este 19,99 euro, adică 88,4 lei.

Avem, deci, un total de 1.148 de lei pentru o bicicletă MTB cu suspensie pe furcă, frâne pe disc, echipată cu Shimano Acera, cu 24 de viteze şi roţi de 26 de inci.

Pare o bicicletă solidă, fără prea mari pretenţii, bună pentru cei care se dau ocazional cu bicicleta sau care nu-şi forţează muşchii prin coclauri offroad, pe la concursuri.

Am găsit şi un videoclip de prezentare, out of the box:

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!