Duminică, 21 aprilie 2019, va rămâne o zi extrem de specială în sufletul meu, pentru că este ziua în care am participat alături de Natalia la Bucharest International 10 K, cursa populară (aprox 3,5 km), unde fetița mea de 9 ani și 3 luni s-a clasat pe locul 2.

Bucharest International 10 K - cursa populara - Natalia Nedelcu

Nu-și imagina că are vreo șansă la podium și nici nu a luat startul din primul rând, motiv pentru care sunt cu atât mai mândru de performanța ei.

Eu am participat la cursa de 10 km, dar am avut traseu comun 3 km și am putut să alerg lângă ea, s-o filmez, dar mai ales s-o încurajez.

Am fost copleșit de emoție și nu mi-am mai putut stăpâni lacrimile când am văzut-o pe Natalia acolo sus, pe scenă, ca o furnicuță, primindu-și premiul de la o mare campioană, Doina Melinte.

A participat și Vlăduț la cursa populară și n-a alergat rău deloc! L-au botezat Vlădescu, dar el e :), locul 9 la categorie și 16 la general.

O să pun un tag special la acest articol, ”fericire”, care să-mi aducă aminte de acest moment special. Într-adevăr, fericirea e un lucru mărunt și mi-am încărcat din plin sufletul cu această zi.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds