Federatie de Triatlon, probleme

Arbitrul Nicolae Plugaru a fost ales, vineri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare de alegeri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, după ce Eduard-Carol Novak a fost demis de Consiliul de Administraţie al forului în data de 12 noiembrie.

“Sper să fie un vot de încredere. Vă promit cu limbă de moarte că nu voi ieşi pe uşa din dos a ciclismului. De programul prezentat voi răspunde cu capul. Îl voi aplica în 2014. Am să susţin Federaţia Română de Ciclism în demersurile legale împotriva ex-preşedintelui Novak pentru recuperarea prejudiciului. O să ajut şi financiar dacă este nevoie”, a spus Plugaru.

Mai multe pe Mediafax

Îmi pare rău pentru Novak. Nu se înţelege din ştirea Mediafax dacă fostul (sau actualul?) secretar general va fi/este acelaşi. Despre Vasile Selejan vorbesc, da.

În ceea ce-l priveşte pe Nicolae Plugaru, eu unul n-am auzit de el până acum. Agerpres scrie că are 50 de ani, este om de afaceri şi a fost ciclist de performanţă. N-am găsit nicio fotografie cu el, dacă are cineva un link, ceva, îl rog să mă lumineze şi pe mine.

Oare Nicolae Plugaru, cel de la Federaţia de Ciclism, o fi rudă cu Alina Plugaru, cea de la o altă Federaţie?

Comentarii

Articolul precedentAm reuşit! 1000 km alergaţi în 2013
Articolul următorAlergare în beznă
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE