BikeXPert - oferta biciclete Craciun

Comunicatul, integral:

Zapada de afara si frigul te fac sa-ti fie dor de zilele cu soare petrecute pe bicicleta? Fa-ti cumparaturile ACUM si nu lasa sezonul cald sa-ti usureze portofelul. Ti-am pregatit discounturi de pana la 40% la o gama variata de produse, profita de reducerile de Craciun de la Mos BikeXpert!! Pune sub brad bicicleta, accesoriul sau echipamentul dorit si pregateste-te pentru primavara. Sau poate vrei sa faci un cadou celor dragi, noi te ajutam cu reducerile! Pentru a vedea produsele participante la promotie, intra in categoria “Sacul Mosului” din meniul principal.

Mai mult, pana pe 24 Decembrie cumpara o bicicleta si pe a doua o primesti la jumatate de pret. DA, ai citit bine, JUMATATE DE PRET! Este valabil pentru orice bicicleta din stoc, indiferent de model, de an sau de producator.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.
Oferta este valabila atat pentru comenzile online cat si pentru achizitii directe din magazinele BikeXpert.
Pentru comenzile expediate prin curier, plata se poate efectua prin ramburs sau cu ordin de plata in avans.
Pentru achizitiile din maganzine, plata se poate face cash, cu cardul sau in rate prin Garanti Bonus Card sau Card Avantaj.
Clientii din magazine au prioritate fata de comenzile online.

Pentru reducerea de 50% la a doua bicicleta, conditiile sunt urmatoarele:
– Promotia se aplica oricarei biciclete aflate pe stoc, indiferent de model, pret sau anul de productie;
– Nu se aplica bicicletelor care NU sunt pe stoc
– Acolo unde modelele nu sunt identice (ca pret), se va calcula jumatate din pretul bicicletei cu valoare mai mica
– Pretul redus nu va fi afisat in comanda, acesta se va aplica ulterior, in timpul procesarii comenzii si va fi confirmat telefonic.
– In cazul in care una dintre biciclete face deja obiectul altei reduceri, se va lua in considerare pretul initial, nu cel redus.

Link: http://www.bikexpert.ro/default.aspx?appid=5787&cid=80&page=1

Programul de Sarbatori

Magazinele sunt deschise dupa urmatorul program: sambata pana la ora 16:00, duminica 23 Decembrie pana la ora 15:00 si luni 24 Decembrie pana la ora 15:00. In perioada 25 Decembrie -10 Ianuarie magazinele sunt inchise, prima zi de lucru din 2013 fiind vineri 11 Ianuarie.

Pentru comenzi online – Joi 20 Decembrie, este ultima zi in care se pot trimite comenzi prin curier rapid cu livrare inainte de Craciun. Comenzile ce vor fi confirmate pana joi 20 decembrie ora 14:00, se vor livra a doua zi prin curier. Ce se va pune pe curier vineri 21 decembrie, se va livra abia pe 27 Decembrie. Comenzile efectuate intre 21 Decembrie si 13 Ianuarie se vor procesa incepand cu luni, 14 ianuarie.

Comentarii