Ii admir pe oamenii care isi fac timp, care au curajul sa faca ceea ce le place si carora le si iese treaba asta.

Mai jos aveti un mesaj pe care l-am primit de la Cristian Harbuz, un biciclist aventurier.

Numele meu e Cristi Harbuz si stiu despre tine ca esti cu bicicletele :). Eu cam in doua saptamani plec pe bicicleta prin toata America Latina, si mi-am permis sa-ti dau mesajul asta poate ai timp si chef sa faci un lobby :). Multumesc mult! Mai jos e cererea mea de sponsorizare in caz ca ma iei in serios

…..

Cristi Harbuz vă solicită prin prezenta cerere sprijinul dumneavoastră şi al firmei pe care o reprezentaţi în următoarea acţiune. Pe data de 12 Decembrie 2011 voi porni într-o călătorie de aproximativ 15.000 km , pe bicicletă, prin 18 ţări din America Latină, timp de aproape 1 an de zile.

Scopul acestei călătorii nu îmi este încă în totalitate cunoscut, însă promit să mă folosesc de sponsorizarea dumneavoatră şi de toate cele 5 simţuri ale mele pentru a-l găsi.

Jumătate din sponsorizarea dumneavoastră va fi direcţionată către contul Adrianei Ioana Cuţa, diagnosticată cu angiosarcom la coapsă (o formă de cancer foarte agresivă şi foarte rară). Banii vor fi folosişi pentru a plăti operaţia şi cheltuielile post-operatorii şi de spitalizare, care nu sunt ieftine deloc. Povestea ei o puteţi afla aici:http://www.cinemagia.ro/apel-umanitar/

Înca din liceu am început să citesc despre America Latină tot ce-mi cădea în mână. Mi-a plăcut.
Încă îmi place la nebunie. Cred că de asta şi plec. Aşa am descoperit operele lui Gabriel Garcia Marquez, Mario Vargas Llosa, Isabel Allende, Alejo Carpentier, Pablo Neruda ş.a.

După terminarea liceului m-am înscris la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti. Acolo am învăţat şi mai multe despre America Latină din punct de vedere cultural, social, politic şi economic. Acum m-am hotărât să mă opresc puţin din citit, şi să mă urc efectiv pe şaua bicicletei şi să văd cu ochii mei acea parte de lume.
Economiile mele nu sunt deloc mari şi aş fi extrem de bucuros şi recunoscător în acelaşi timp dacă firma pe care o conduceţi ar veni în întâmpinarea acestei solicitări. Logo-ul şi numele firmei dumneavoastră se vor regăsi pe blogul meu dedicat acestei călătorii,www.cubiclaprinamericalatina.wordpress.com, unde voi încerca să scriu în mod constant.

În cazul în care aţi ajuns să citiţi această cerere până la acest ultim paragraf, dar nu sunteţi dispus să faceţi o sponsorizare, vă anunţ cu multă bucurie că ataşat acestei scrisori găsiţi povestea şi itinerariul călătoriei scos la vânzare, putând practic doar să cumpăraţi un oraş sau o ţară de pe traseul pe care l-am stabilit (http://cubiclaprinamericalatina.wordpress.com/2011/07/06/18-tari-16-capitale-3-limbi-1-bicicleta-si-1-nebun/).

Cu mulţumiri,
Cristi Harbuz
ciclocălător

Comentarii

Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.