Pegas Buftea Triatlon - foto Radu Cristi
Foto: Radu Cristi

Concursul Pegas Triatlon Buftea nu va mai avea loc în data de 18 iunie, cum era programat inițial, ci în data de 30 iulie, potrivit unui anunț făcut de către Federația Română de Triatlon, care-i citează pe organizatori.

I-am sunat și eu pe organizatori, am primit confirmarea amânării și am aflat că celor care au plătit deja taxa de participare, dar nu mai pot ajunge la concurs, li se vor restitui banii.

Vă reamintesc, Pegas Triatlon Buftea este un concurs de triatlon cu probă de ciclism pe șosea și are două probe: triatlon olimpic și triatlon sprint. La prima se înoată 1,5 km, se pedalează 40 km și se aleargă 10 km. La triatlon sprint probele sunt la jumătate, 750 metri înot, 20 km ciclism și 5 km alergare.

La acest concurs se vor premia în bani primele cinci locuri, la masculin și feminin: locul 1 va lua 600 de lei, iar următoarele vor fi premiate cu 400, 300, 200, respectiv 100 de lei.

Apropos de bani, taxa de participare este de 120 de lei de persoană pentru cei care plătesc până în data de 15 mai, după care devine 150 de lei (în intervalul 16-17 iunie). Pentru ștafete, taxa este de 100 de lei de persoană, iar cea mărită este 130 de lei.

Și ar mai fi niște bani de dat pe licența FRTRI, care costă 50 lei pe an sau 10 lei pentru un concurs.

ÎNSCRIERI AICI

Comentarii