Baneasa Trail Run 2016 - winter race

Peste 1200 de participanți au luat startul duminică, 11 decembrie, la cea de-a șaptea ediție Băneasa Trail Run, bucurându-se de frumusețea traseului de cros 10,5 km și experimentând aventura pe traseul de semimaraton 21 km.

Băneasa Winter Trail Run, powered by Băneasa Shopping City, sponsorizată de Intersport și cu susținere pentru campania #RespiraSanatate, a fost o ediție aniversară, împlinindu-se cinci ani de la prima alergare pe potecile pădurii Băneasa, în 2012.

Noutatea acestei ediții a fost adusă de startul comun al celor două curse, cros și semimaraton, în șase valuri, evitându-se astfel aglomerația la intrarea în pădure, dar și pe traseu. Neschimbat a rămas entuziasmul participanților, traseul, punctele de alimentare aprovizionate cu apă Borsec, isotonic Powerbar, iaurt Zuzu Stors și bunătăți oferite de Carrefour.

Tot entuziasmul participanților și faptul că cele trei ediții din acest an au fost sold out cu mai bine de o luna înainte de start a determinat organizarea a trei ediții și în 2017, dupa cum urmează: ediția de primăvară – 23 aprilie, ediția de toamnă – 17 septembrie și ediția de iarnă – 11 decembrie.

Ediția de iarnă a fost una dintre cele mai reușite. Vremea a fost superbă, organizarea foarte bună și sarmăluțele nemaipomenite. Ideea cu startul în valuri a fost excelentă, a dispărut aglomerația de pe poteci și am putut să țin ritmul pe care îl doream. De asemenea, muzica și gazdele au facut o super atmosferaă și e pacat să nu-i felicit. Îmi place ideea cu trei ediții în anotimpuri diferite pentru că îmi dă posibilitatea să alerg mereu în alt peisaj și nu aș vrea să se schimbe, a declarat Alice Alexandrescu, participantă Baneasa Winter Trail Run.

După cursă, participanții au socializat la after party în timpul unei mese tradiționale la care au putut opta pentru o porție de sarmale cu mămăliguță sau paste cu sos rosu Barilla. Masa a fost completata de o salata Eisberg si o bere Ciuc Natur Radler 0,0% alc.

Baneasa Winter Trail Run din acest an a fost un eveniment extraordinar. Vremea prielnică și foarte caldă, muzica, gazda, spectatorii, organizatorii, dar sa nu uitam si de sarmăluțe au ajutat ca evenimentul să fie mai reușit decât mă așteptam. Faptul că startul a fost dat în valuri a ajutat foarte mult la decongestionarea potecilor din pădure, ajutând astfel și alergătorii. Pe de alta parte, organizatorii au facut o treabă foarte bună, traseu bine marcat și atmosferă foarte frumoasă. Faptul că pot alerga în fiecare anotimp nu poate să îmi facă decât o mare plăcere și mi se pare o idee foarte bună, a declarat Adrian Dobre, participant Baneasa Winter Trail Run.

Clasamentul competiției îl puteți găsi la acest link:

http://baneasatrailrun.ro/winter-trail-run-2/clasament-2016/

Powered by: Băneasa Shopping City

Sponsor: Intersport, #RespiraSanatate

Parteneri: BCR, Borsec, Generali, Powerbar, Ciuc, Cerrefour, Zuzu, Barilla, Eisberg, Romprest.

Parteneri media: Kiss FM

Pareneri tehnici: Polar, Stejarii Country Club, Quantix Marketing Insights, Bucharest Running Club

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.