Prima Evadare 2016: Sâmbătă are loc recunoașterea oficială a traseului

  Recunoastere Prima Evadare

  Sâmbătă, 16 aprilie, suntem invitați la recunoașterea oficială a traseului Prima Evadare 2016. Cei care intenționează să vină la această ieșire sunt rugați să completeze un scurt formular aici: www.goo.gl/MUBELd

  Traseul este deja marcat și poate fi parcurs și în alte zile. Pe măsură ce se apropie data concursului, acesta va fi curățat, îndreptat acolo unde este cazul, re-marcat și dotat cu podețe.

  Pentru recunoașterea oficială a traseului nu există taxă de participare. Se pleacă la ora 10.00 de la Arcul de Triumf și la ora 11.00 de la Academia de Poliție din Băneasa, care este și locul de start al concursului.

  Cei care se grăbesc se vor putea regrupa la centură, în spatele aeroportului, la Palatul Ghica, la CP7 Balotești și la CP 8.

  Lângă palat este un magazin de unde se pot cumpăra fructe, apă și dulciuri. Sunteți sfătuiți să aveți bidoane sport cu apă în suportul bicicletei, iar pentru alte recomandări citiți această pagină utilă: www.primaevadare.ro/sfaturi

  Pentru întoarcere vor exista două autobuze alocate fetelor și celor care nu mai au energie să se întoarcă pe bicicletă. Acestea pleacă în intervalul 17.00-17.30. Restul se pot întoarce pe șosea, prin Căldărușani – Moara Vlăsiei – Balotești – Tunari – Pipera – Băneasa.

  Vor fi și ghizi pe traseu, ușor de recunoscut după echipamentul echipei NoMad Merida CST.

  Traseul Prima Evadare poate fi studiat aici: http://primaevadare.ro/traseu/

  Comentarii