Prima Evadare 2012 - inainte de start
Prima Evadare 2012 – inainte de start

Prima  Evadare, cel mai popular concurs de mountain biking din România, ar putea avea anul acesta un start în salturi, a declarat pentru Biciclistul.ro organizatorul concursului, Daniel Sărdan.

Prima Evadare a strâns anul trecut peste 2.000 de concurenți. Multă lume s-a plans de faptul că la start, dar și câțiva kilometri buni după start, nu e loc să faci depășiri și mai mult stai, decât pedalezi. Am simțit-o și eu, pe pielea mea, anul trecut, și asta  în condițiile în care ma  luat start relativ în față, la vreo 50 de metri de plutonul fruntaș.

Prin urmare, pentru a rezolva această problemă, Prima  Evadare ar putea avea un start în salturi, iar asta-i soluția cel mai ușor de pus în practică, spune Daniel Sărdan.

O altă variantă ar fi un start de pe Bulevardul Aviatorilor – Arcul de Triumf. Ar fi de mare impact!

Am terminat transmisia, revin pe subiect când am alte noutăți.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!