Încep cu un mic intro, în afara subiectului, pentru că ar mai fi ceva de spus de la triatlonul de la Mamaia.  Deci, când am fost la triatlon…hai mă, v-aţi plictisit de poveştile triatlonice? Păi, asta nu-i bine, pentru că am luat interviuri unor triatlonişti,  interviuri care vă  spun eu că merită citite.

În fine, singura legătură a acestui articol cu triatlonul este faptul că pe drumul de întoarcere de la Mamaia, unde a avut loc triatlonul :), discutam cu Vlad Dulea despre biciclete, biciclişti şi stele care luminează biciclete. Vlad zicea că producătorii  auto iubesc bicicletele şi  că în afară nu mai există reclamă auto fără să apară şi o bicicletă pe-acolo ,  măcar aşa, ca să ne spele creierul.

Bun, ar spune producătorii auto, chiar dacă facem maşini care poluează mediul, care aglomerează oraşele şi care fac accidente mortale, cu toate acestea, suntem aici pentru voi, bicicliştii. Avem suporturi unde vă puteţi cocoţa bicicleta, avem  4×4, cu care puteţi ajunge mai  uşor şi urca pe munte, de unde să vă daţi cu bicicleta şi tot aşa.

Despre asta-i vorba, din perspectiva biciclistului maşina trebuie văzută ca o prelungire a bicicletei, iar producătorii auto au înţeles foarte bine acest lucru.

Comentarii

Articolul precedentPiaţa de biciclete din Marea Britanie în 2010
Articolul următorTu ce stil de viaţă vrei?
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE