Reduceri noi Wiggle

Reduceri noi Wiggle

Wiggle vine cu două noi promoții la produsele din categoria îmbrăcăminte, încălțăminte și genți.

Primul cod este 15-SAVE și dacă îl folosești la cumpărăturile tale îți salvează 15 euro la o achiziție de minimum 125 de euro.

Al doilea cod este 40-SAVE și la cumpărături de 250 de euro îți face o economie de 50 de euro.

Promoția expiră în data de 18 decembrie 2012, la 02 PM.

Linkurile către paginile cu reduceri:

Wiggle oferă transport gratuit către România la cumpărături de minimum 150 de lire sterline. Comenzile ajung la destinație în aproximativ 6 zile lucrătoare. Dacă nu te încadrezi în condițiile de gratuitate a transportului, serviciul de curierat costă 30 de lire sterline. Mai multe detalii aici.

Atenție! Acest articol conține linkuri de afiliat către magazinul Wiggle, ceea ce înseamnă că, dacă în urma clickului pe ele faceți o achiziție în contul Biciclistul.ro va intra un comision de 3%. Linkurile sunt valabile 30 de zile. Același lucru se întâmplă și la eMAG.ro.

Comisionul încasat de Biciclistul.ro nu se adaugă la valoarea comenzii clientului, ci este plătit de Wiggle. Nimeni nu pierde nimic în această afacere, nici clientul-vizitator, nici eu, nici magazinul, ci toată lumea câștigă: eu niște bani, clientul un produs și recunoștința mea, iar magazinele obțin clienți.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.