Acasă Foto Răsturnare de situaţie, avem o nouă poză câştigătoare

Răsturnare de situaţie, avem o nouă poză câştigătoare

Concursul foto organizat de biciclistul.ro a stârnit interesul şi ambiţia multor utilizatori, biciclişti ori ba. Drept dovadă, în concurs au fost validate 230 de poze. Sincer, nu mă aşteptam să fie atât de multe.

Chiar dacă a fost mult balast – o recunosc! – juriul a avut la dispoziţie cel puţin 10 poze foarte bune care meritau locul întâi. Şi, pe această cale, îi felicit pe cei din top 10, sper că sunt mândri de pozele lor şi sper că vor continua să-şi hrănească pasiunea pentru fotografie şi ciclism.

Poza declarată iniţial câştigătoare a fost scoasă din concurs, pentru că cel care a trimis-o n-a putut să facă dovadă originalului. Sincer, nu mă interesează motivele pentru care n-a putut să dovedească faptul că poza îi aparţine. M-a interesat corectitudinea concursului şi transparenţa lui, pe care am încercat s-o menţin cât mai sus.

Prin urmare, poza de pe locul 2 ar fi trebuit să fie declarată câştigătoare, numai că pe locul secund erau două poze! Juriul a fost pus la treabă din nou. A fost o luptă strânsă. Poza care a fost aleasă drept câştigătoare a reuşit să obţină un avans de numai două puncte.

Locul 1, Dan Groza

Locul 2, Dana Dulea


Comentarii