N-o să găsiţi pe Internet prea multe informaţii despre Răzvan Bucătaru care este, în opinia mea, cel mai profesionist mecanic de biciclete din Bucureşti, dar şi cel mai prietenos.


Lucrează la BikeXpert, magazinul din Pantelimon, iar eu, şi nu vreau să-i jignesc colegii, vreau să-mi repar bicicleta numai la el. De ce? Omul ăsta îţi dă încrederea şi siguranţa că bicicleta ta este pe mâini bune, că va fi reparată şi că va merge de două ori mai bine decât înainte.

Am intrat în multe magazine de biciclete din Bucureşti, dar nicăieri n-am întâlnit atitudinea lui Răzvan. Îţi lasă impresia că te ajută pentru că-ţi este prieten, nu pentru că ai venit acolo să-ţi repari bicicleta pe bani. Este atent la problemele tale şi nimic nu i se pare insignifiant, chiar dacă petrece o oră să-ţi repare ceva minor, pentru care nu-ţi va lua, poate, decât 10 lei.

Magazinul BikeXpert din Pantelimon se închide la ora 19.00. Mi s-a întâmplat de multe ori să ajung acolo cu 10 minute înainte de închidere, iar Răzvan să stea să repare la bicicleta mea peste program. Problemele mi-au fost rezolvate de fiecare dată, n-am primit niciodată replica “vino mâine” sau “vino săptămâna viitoare”. Şi, de multe ori, am ajuns  la magazinul lor după ce în prealabil mersesem kilometri buni, pe lângă bicicletă, pentru că făcusem pană. Acum, trebuie să menţionez asta, ca o paranteză, în Bucureşti n-ai cum să nu faci pană, mai ales când, ca şi mine, conduci o cursieră şi mai ai şi peste 95 de kilograme :).

Revenind la Răzvan, încă o dată, jos pălăria pentru el. Voi apela în continuare la serviciile lui şi, când voi avea nevoie (de-abia aştept acel moment), mă voi lăsa sfătuit de el cu privire la ce bicicletă nouă să-mi cumpăr – Doamne ajută să vină mai repede momentul ăla!

BikeXpert ar face bine să ţină de el, pentru că Răzvan Bucătaru, zis Cocoş, este cel mai bun mecanic de bicicletă din Bucureşti.

Comentarii