Costum triatlon TYR

Cu acest costum de triatlon (459 lei) voi concura la TriChallenge H3RO 2018. Am folosit până acum un costum de triatlon de la 2XU, am fost super mulţumit de el, materialul încă rezistă, nu are nicio ruptură, dar îl am de prea mulţi ani, aproximativ şapte. Aşa că m-am hotărât să încerc şi altceva şi am ajuns la trisuit-ul TYR.

Am făcut o primă probă la bazinul Dinamo, m-am simţit bine în el, nu m-a strâns, nu am simţit că mă sufoc şi parcă alunecam mai bine pe apă :), de parcă aveam “second skin”. Pe urmă am citit la specificaţiile tehnice că materialul din care este făcut oferă întindere, flexibilitate și durabilitate şi că ţesătura îndepărtează rapid umiditatea şi te menţine uscat chiar și în cele mai extreme curse.

Costumul are o bandă de compresie specială pentru creșterea debitului sanguin și a performanței maxime în timpul efortului. Are fermoar de închidere de 12″, dispozitiv de prindere din silicon, buzunar și protecție solara UPF 50+.

Costum triatlon TYR - compresie musculara

Ochelari de înot am, costum de triatlon am, mi-ar mai trebuit un ghiozdan de triatlon, în care să-mi pun echipamentul pentru concurs.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE