Suport medalii si numere concurs - Victory Hangers

Compania Victory Hangers România mi-a trimis de curând un suport de medalii și numere de concurs, pe care l-am instalat în camera Nataliei, pentru că victoriile și medaliile obținute de ea mi se par mult mai prețioase decât ale mele.

Mi se pare bună filosofia comercială a magazinului victoryhangers.ro: campionii, dar și sportivii amatori, nu trebuie să uite efortul și disciplina de care este nevoie pentru a obține performanța. Medaliile, mai ales alea muncite, nu trebuie uitate într-un sertar sau în cine știe ce cutie de pantofi (așa am făcut eu cu ale mele, după ce le-am aruncat panglicile).

”E trist când simbolurile muncii tale ajung să fie ascunse undeva”, spun reprezentanții magazinului.

Au dreptate, ca să câștigi o medalie trebuie să muncești, să suferi, să-ți sacrifici timpul liber, iar un colțișor special creat cu roadele muncii tale îți reamintește în fiecare zi asta.

În fine, destul cu filosofia. Suportul pe care l-am primit eu costă 321 de lei, se montează foarte ușor, e din oțel inoxidabil satinat și vine la pachet cu tot ce-i trebuie pentru a fi montat, adică instrucțiuni, șuruburi și distanțiere.

Pe  mine nu m-a dus capul să păstrez și numerele de concurs la care am participat, acum parcă îmi pare rău. Am văzut la amici pereți dedicați numerelor de concurs. Cu ajutorul acestui suport poți colecționa foarte frumos numerele de concurs sau diplomele în format mai mic pe care le-ai obținut de-a lungul timpului.

Suportul s-a umplut imediat cu medaliile Nataliei.

Comentarii