Red Bull Flugtag, eveniment căruia i-am făcut reclamă şi la care v-am îndemnat să mergeţi, s-a dovedit a fi o mare îmbulzeală, imposibil de răzbit cu un copil în cârcă şi unul în căruţ. Am fost surprins de câţi oameni erau lângă Biblioteca Naţională, pe cheiul Dâmboviţei, care aşteptau să-i vadă pe năzdrăvani şi năzdravane cum sar în râu, la cârma invenţiilor lor. Cred că erau peste 3.000 de oameni.

N-am văzut mai nimic din sărituri. Era imposibil să ajungem într-un loc cu  panoramă, aşa că ne-am mulţumit doar să facem poze vehiculelor, înainte de începerea competiţiei.

Prima echipă care a sărit în Dâmboviţa, la bordul unui pian, a avut şi prima victimă. Este vorba despre o tipă,  pozată şi de noi (Miss Pigy), care şi-a rupt coloana. A ajuns la spital şi s-ar putea să rămână şi cu nişte sechele locomotorii. Nasol.

Altfel, cutia de Red Bull se vindea cu şase lei, în condiţiile în care în oraş, mai peste tot, este cinci lei. Ioana a văzut un puştan, care nu avea mai mult de 12 ani, care îşi astâmpăra setea dintr-o cutie de Red Bull.

Cam atât. Ah, nu, avem şi nişte poze cu biciclete de acolo, dar revenim cu o galerie foto ulterioară.

[nggallery id=30]

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Comentează

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.