Nataluşca mea iubită, care are 5 ani şi 3 luni, va participa la primul concurs de ciclism din România dedicat exclusiv fetelor, Road Grand Pink. Pentru că este prea mică, va avea nevoie de un însoţitor and that would be me.

Pentru cine nu ştie, Road Grand Pink va avea loc duminică, 26 aprilie, începând cu orele 09.30 în Otopeni. Este un concurs de tip circuit, care presupune parcurgerea mai multor ture. Se pot înscrie cicliste cu vârsta începând de la 5 ani, deci Natalia va fi una dintre cele mai mici concurente.

Va avea de parcurs o tură, adică 3,2 km, pe asfalt şi pentru că este o fetiţă competitivă vrea să concureze pe bicicleta lui Vlăduţ, care-i mai mare decât ea cu un an şi jumătate.

Ieri, înainte de antrenamentul pentru atletism, am fost la Stadionul Naţional şi am pus-o să încerce bicicleta cu pricina. Îi este un pic mare, dar a fost foarte încântată şi vrea neapărat să concureze cu ea.

Bicicleta este Felt Q20R şi a fost cumpărată de la Moş Ion Roată. Roţile au diametrul de 20 inch, are o greutate de 10,2 kg şi este recomandată copiilor cu înălţimea cuprinsă între 110 şi 125 cm. Natalia nu prea se încadrează în tiparul ăsta, e la limita de jos, dar dacă ea spune că se simte bine pe bicicletă cine sunt eu s-o contrazic?

Comentarii

Articolul precedentCampionatul Naţional de Duatlon 2015: Mi se mai spune Melcul
Articolul următorCum să-ţi planifici antrenamentele – partea a 2-a
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE