Vasile Roatis

Vasile Roatiș, unul dintre cei mai buni triatloniști amatori din România, s-a stins luni seara. A murit în preajma zilei de naștere a fiicei sale, iar pe 17 aprilie ar fi împlinit 47 de ani.

Nu l-am cunoscut personal, dar l-am admirat de la distanță. L-am văzut de nenumărate ori pe podium la concursurile de triatlon de la noi, dar și antrenându-se în viteză cu bicicleta, în jurul Arenei Naționale.

A murit tânăr :(, era într-o formă sportivă extraordinară, nimeni nu ar fi crezut că are probleme de sănătate. Dumnezeu să-l odihnească!

Ciprian Bălănescu, multiplul campion național al României la triatlon, era unul dintre prietenii apropiați ai lui Vasile Roatiș.

“Nu îmi găsesc cuvintele să exprim cu adevărat ce simt…încă nu pot să accept că prietenul meu Vasi nu mai e printre noi. Mă leagă enorm de multe amintiri de el și este unul dintre puținii oameni pe care îl numesc prieten cu adevărat. Luni seara ne făceam planuri împreună, iar astăzi nu mai e. Cutremurător. Să îi fie țărâna ușoară și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în Satu Mare, vineri, la ora 12.00”, a scris Bălănescu pe contul său de Facebook.

Comentarii