Natalia la Rocket Bike Fest

Sâmbătă am fost cu Vlăduț și cu Natalia la Rocket Bike Fest, ediția a doua. Vremea a fost superbă, cu mult soare, iar traseele uscate, fără pic de noroi.

BikeXpert merită felicitări pentru că au organizat încă o ediție, după cea din primăvară, cu același scop nobil: într-ajutorarea copiilor bolnavi de autism.

Natalia  a debutat într-un concurs de mountain bike, iar fotografia surprinsă de Octavia Gae mi se pare pur și simplu delicioasă. Va rămâne, cu siguranță, una dintre cele mai prețioase amintiri cu Natalia.

Natalia la Rocket Bike FestȘi înainte de concurs a avut aceeași atitudine pozitivă, plină de veselie. Mi-a plăcut de ea și prevăd că va fi o luptătoare aprigă în lumea ciclismului. Natalia are 3 ani și 8 luni.

Natalia inainte de Rocket Bike FestCu Vlăduț am participat la categoria Family. A trebuit să parcurgem două ture de câte 4,5 km, prin pădure, pe un teren offroad, cu multe denivelări. Vlăduț s-a descurcat foarte bine și s-a clasat pe locul 51 din 77.

Față de data trecută, Vlăduț n-a mai căzut la acest concurs. Nu s-a mai oprit nici la punctul de alimentare și s-a oprit doar o singură dată pentru pipi :).

Vladut la Roket Bike Fest start Vladut la Rocket Bike Fest prin padureRocket Bike Fest a fost un concurs 100% umanitar, organizat de către BikeXpert și Asociația Help Mălin. Toate fondurile obținute în urma acestui concurs vor fi folosite pentru susținerea programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.