Bazin Olimpia, cursuri inot copii adulti

Bazinul Olimpia a fost redeschis, la aproape un an de zile după ce a intrat în reparații (05 septembrie) din cauza unei defecțiuni tehnice – o țeavă spartă la instalația bazinului.

Bazin Olimpia, cursuri inot copii adulti

Informația este neoficială, n-am văzut pe nicăieri o poziție din partea Ministerului Tineretului și Sportului sau a Clubului Olimpia.

Bazinul are o lungime de 25 de metri și șapte culoare. Până să fie închis, deservea peste 900 de sportivi în fiecare zi, potrivit reprezentanților clubului, citați de către Gazeta Sporturilor.

”Am fost acolo şi am văzut, ministerul a alocat deja fondurile pentru reparaţii. În cel mai pesimist caz eu spun că în luna decembrie bazinul de acolo va fi redeschis. Dar totul ţine de cei care vor face reparaţia”, declara la începutul lunii octombrie Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului.

Bazinul Olimpia se află în București, pe șoseaua Iancului nr. 128, sector 2. E cumva vis-a-vis de McDonalds.

Bazinul Olimpia a fost inaugurat în luna ianuarie 2012, iar apa are o temperatură constantă de 28 de grade Celsius.

Citește și Lecții de înot: Tu cum ai învățat?

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE