Jacheta ciclism LIDL

Știați că săptămâna trecută a fost cu tematică dedicată bicicliștilor la LIDL, nu?

În ultima zi a promoției, adică duminică, am făcut o vizită la LIDL și pur și simplu nu m-am putut abține să nu-mi cumpăr:

ochelari de soare – 35 de lei. Mi-au plăcut. Au un strat de protecție, dintr-un fel de cauciuc, pe margine, care împiedică aerul să intre și să-ți deranjeze ochii. Se lipesc bine de față, stau fixați și vin la pachet cu încă două rânduri de lentile. Au inclusiv un elasctic pe care îl poți monta în locul brațelor.

Ochelari ciclism LIDL Ochelari ciclism LIDL - toc

Ochelari ciclism LIDL - front side Ochelari ciclism LIDL - macro view

cască – 70 de lei. Mi-a plăcut, în primul rând, cum arată. Se potrivește cu bicicleta mea Felt Z95, la fel de albă. În plus, au semnalizator în spate, cu mai multe tipuri de iluminare.

Casca ciclism LIDL - cutie Casca ciclism LIDL - vedere laterala

Casca ciclism LIDL - vedere verticala Casca ciclism LIDL - iluminare

tricou – 35 de lei. Tricoul este pur și simplu perfect. L-am purtat deja, duminică, când am fost până la Snagov și înapoi, peste 90 de km. E la fix. Mi-am cumpărat anul trecut un tricou de la Decathlon, care după o purtare a început să se deșire și a mai costat și 70 de lei.

Tricou ciclism LIDL - spate Tricou ciclism LIDL - fata

pantaloni ciclism (scurți) – 50 de lei. Pantalonii au un burete net superior modelului cel mai ieftin care se găsește la Decathlon. În plus, au și elemente reflectorizante.

Pantaloni ciclism LIDL - pachet Pantaloni ciclism LIDL

jachetă ciclism Softshell, pentru iarnă – 80 de lei. Jacheta e o minune, foarte bun materialul, cu multe elemente reflectorizante pe ea. Mi-am cumpărat modelul roșu. Într-un fel, de-abia aștept să vină frigul 🙂

Jacheta ciclism LIDL

Comentarii