Reduceri SportsDirect - Black Friday 2016
SportsDirect.com are reduceri de Black Friday 2016 - la cumpărături de 50 de euro primești un voucher de 10 euro. Poți ajunge până la vouchere de 40 de euro!

SportsDirect.com, cel mai mare retailer sportiv din UK, a dat drumul la promoțiile de Black Friday 2016 și nu sunt puține!

Ca să știți cum vă programați cumpărăturile, trebuie să știți că promoția de Black Friday nu ține prea mult, ci în perioada 25-28 noiembrie 2016.

Voucher SportsDirect

Toate comenzile plasate în perioada menționată sunt eligibile pentru un voucher de 10 lire la fiecare 50 de lire cheltuite, excluzând costurile de transport pentru comenzile online. Cheltuielile sunt cumulative. Spre exemplu, cumperi de 50 de lire, primești 10 lire, cumperi de 100 de lire, primești 20 de lire. Fiecare client poate primi vouchere în valoare maximă de 40 de lire.

Un voucher primit de la SportsDirect.com poate fi cheltuit doar pe SportsDirect.com, nu sunt bani care vă intră în contul bancar.

Voucherele vor fi emise în mod automat după ce comanda pe care ați făcut-o este procesată și trimisă la curier. Ele pot fi cheltuite, dacă țin eu bine minte de anul trecut, timp de 12 luni și pot fi făcute și cadou.

Cam atât cu Black Friday 2016 la SportsDirect.com 🙂 De fapt, nu doar atât, au reduceri la toate sporturile și categoriile de produse existente, reduceri de chiar până la 85%. Spor la cumpărături!

Transportul către România costă de la 9,98 euro.

 

Comentarii

Articolul precedentVrei smartwatch? eMAG are super reducere pentru Garmin Vivoactive
Articolul următorVine și momentul în care te apucă lehamitea
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE