SportsDirect - articole sportive

SportsDirect - articole sportiveSportsDirect.com este cel mai recent site cu care am semnat un acord de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra un produs din acest magazin, urmând recomandările Biciclistul.ro, voi primi un comision din partea lor, care nu va influenţa în niciun fel valoarea cumpărăturilor tale.

Pentru a mă ajuta, în acest sens, e suficient să intri pe Biciclistul.ro/sportsdirect.

Sports Direct este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Marea Britanie, după veniturile generate şi profitul operaţional. Compania are peste 400 de magazine în UK şi operează în 19 ţări din Europa. România nu este încă pe harta Sports Direct.

Sports Direct are în ofertă un portofoliu impresionant de branduri, cu produse din 28 de sporturi recunoscute la nivel internaţional. Printre mărcile cele mai vândute de Sports Direct se numără Dunlop, Slazenger, Everlast, Lonsdale şi Karrimor.

SportsDirect.com este actualizat de mai multe ori pe zi, iar în fiecare săptămână sunt adăugate peste 600 de produse. Compania derulează în fiecare lună trei mari promoţii, care se concentrează pe sporturile cu largă audienţă, iar suplimentar vine cu discount-uri agresive pe anumite produse.

SportsDirect.com are peste 100.000 de produse online, de la peste 500 de branduri, deci aveţi de unde alege.

Comenzile sunt livrate şi în România, prin DHL, iar transportul durează, în funcţie de comandă, în jur de 7 zile lucrătoare. Tariful standard pentru transportul către România este de 14,99 euro, iar acesta creşte în funcţie de greutatea şi valoarea bunurilor comandate. Ideal ar fi să vă strângeţi mai mulţi cumpărători şi să faceţi o comandă unică. Din cele două experienţe pe care le-am avut până acum în calitate de cumpărător de pe SportsDirect.com, tariful de transport, împărţit în mod egal, a ajuns undeva la 4 euro de persoană.

Spor la cumpărături!

Comentarii

Articolul precedentPrima Evadare – recunoaşterea oficială a traseului, 21 aprilie
Articolul următorCauciucuri pentru noroi – recomandări de primăvară
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE