Stirile zilei - Biciclistul.ro

Peter Sagan a câștigat etapa cu numărul 16 din Turul Franței, iar Chris Froome și-a păstrat tricoul galben. Slovacul l-a bătut pe Alexander Kristoff la photo finish, norvegianul crezând inițial că a câștigat. Sursa: BBC.

Chris Froome nu are rival în Turul Franței, spun majoritatea. Britanicul îi contrazice. “E o tâmpenie să spui că am câștigat deja acest Tur și că nu am rival”, spune el. “Se pot întâmpla multe în patru zile, e nevoie doar de o singură zi mai proastă în munți și poți pierde minute”. Sursa: Eurosport.

Alberto Contador a reînceput antrenamentele la o săptămână de la abandonul din Turul Franței. Sursa: Cyclingnews.

Alejandro Valverde insistă că Nairo Quintana este foarte puternic și că va ataca în Alpi, în ultima săptămână din Turul Franței. Columbianul este pe locul patru în clasamentul general, la 02:59 în spatele lui Chris Froome, purtătorul tricoului galben. Sursa: Sky Sports.

Rusia nu joacă cinstit, a mușamalizat nu mai puțin de 580 de probe pozitive de dopaj, inclusiv 26 din ciclism, potrivit unui raport McLaren. Sursa: Cycling Weekly.

Cum este influențată alergarea de căldurile toride și cum trebuie să ne pregătim pentru a le face față. Sursa: Runner’s World.

– Care-i cea mai bună bicicletă cu care să te deplasezi la job? Sursa: BikeRadar.

– Interviuri cu sportivii de pe podium la Challenge Roth. Sursa: 220Triathlon.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.