Acasă Alergare The Color Run – un concept fun de alergare ajunge și în...

The Color Run – un concept fun de alergare ajunge și în România

The Color Run vine si in Romania

The Color Run, denumită și The happiest 5k on the Planet, este o cursă inedită de alergare care va ajunge și în România începând cu anul viitor.

Pe scurt, este vorba despre o cursă de alergare de 5 kilometri, iar ineditul ei constă în faptul că, așa cum poate ați și ghicit, concurenții vor fi colorați din cap până-n picioare cu pudră colorată.

The Color Run vine si in Romania

Această cursă va fi organizată și în România, primăvara viitoare, la București, iar eu personal îmi doresc să participe cât mai multe concurente :D.

The Color Run are și reguli, pe care este imposibil să nu le poți respecta:

  1. Începe cursa în haine albe.

  2. Treci linia de sosire scăldat în culori.

The Color Run - hot runners

The Color Run este o cursă de alergare lansată în ianuarie 2012 şi  a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.

The Color Run înseamnă distracţie şi energie pozitivă. Înseamnă bucurie. The Color Run înseamnă că avem liber la joacă în spațiul public fără să fim penibili 🙂

The Color Run este o cursă deschisă tuturor  – copii de doi ani sau bătrâni de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.

The Color Run - fete fericite

La  The Color Run au avut loc până acum 10 cereri în căsătorie şi o nuntă.

Aruncați o privire pe site-ul oficial al The Color Run Romania – TheColorRun.ro , dar și pe pagina de Facebook – facebook.com/TheColorRunRO

Comentarii