Carpathian MTB Epic 2019 - concurs noroi

Slovacul Tomas Visnovsky și elvețianca Ariane Luthi au câștigat Carpathain MTB Epic 2019, cea mai importantă competiție de MTB multi-etapă din Europa de Est, care s-a încheiat ieri, după patru zile consecutive de curse în Carpații Meridionali. 

Tomas Visnovsky

Tomas Visnovsky ajunge la al doilea titlul Carpathian MTB Epic, după cel cucerit la ediția din 2017. Campionul național al Slovaciei a dominat competiția, mai puțin în prima etapă, când o pană pe traseu l-a încetinit și a ajuns al treilea. 

Ariane Luthi, deținătoarea trofeului de anul trecut și mare favorită și anul acesta, a confirmat fără emoții așteptările.

Ariane Luthi

Cel mai bun român din ultima etapă și din clasamentul general, pe locul al optulea, a fost Ede Molnar (23), Dinamo BikeExpert Superbet, campionul en-titre la XCM și XCE. 

Ede Molnar

Carpathian MTB Epic a avut și o etapă mai scurtă, potrivită și amatorilor, cu o lungime de 43 kilometri şi 1.800 metri diferenţă de nivel. Câștigătorii acesteia au fost bulgarul Alex Ivanov, de 18 ani, care a declarat că își dorește ca la anul să revină pentru competiția de 4 zile, și Raluca Cheregi.

Rezultate complete

Comentarii

Articolul precedentVictorie! Vlad Dascălu cucerește a patra etapă de Cupă Mondială!
Articolul următorAu mai rămas 47 de zile până la H3RO. Cum e fără antrenor
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE