M-a luat valul cu vacanța și am uitat să scriu despre competiția Topoloveni Summer Tour, care a avut loc în data de 18 iunie și a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din calendarul Riders Club și unde peste 500 de participanți au luat startul.

Concursul a avut loc în celebra localitate Topoleveni, din județul Argeș, iar echipa MPG împreună cu multiplul campion național Răzvan Jugănaru  au pregătit două trasee: Scurt – de 20 kilometri, pe care orice rider la început de drum îl poate parcurge și chiar începând de la vârste fragede de minimum 5 ani împliniți; Standard – de 40 kilometri, ce provoaca cicliștii cu antrenament și competiții multe de MTB adunate pentru a-și etala liberi abilitățile fizice si tehnice.

Pe aceste două rute s-au desfășurat nu mai puțin de 39 de curse, împărțite pe 4 niveluri și 8 categorii de vârstă.

Din sutele de fotografii pe care organizatorii le-au pus pe pagina de Facebook, nu pot să trag decât o singură concluzie: a fost un super concurs și îmi pare rău că nu am fost și eu acolo. A fost de senzație trecerea prin râu, la ce soare dogorea cred că apa a fost răcoritoare 🙂

Comentarii