Epuizare la Transfier, cel mai greu concurs de triatlon din Romania
Alex Ciocan (plan îndepărtat) şi Alex Diaconu, epuizaţi după Transfier.

În ciuda anunțului făcut anul trecut de către NoStress, prin care eram anunțați că Transfier 70.3 ia o pauză în 2019, iată totuși că această competiție va avea loc și anul acesta, după cum reiese dintr-un anunț al Federației Române de Triatlon.

Transfier 70.3 va avea loc în data de 7 septembrie 2019

“Prin acest parteneriat, ne așteptăm ca Transfier să crească și mai mult, prin expertiza solidă de organizare, demonstrată la nivel național și internațional. Ne așteptăm ca, prin renumele creat deja în cele patru ediții deosebit de reușite de până acum, dar și prin promovarea externă făcută cu sprijinul Federației Române de Triatlon (FRTRI), la nivel european, să avem, la evenimentul din acest an, peste 150 de sportivi din străinătate, iar proba de Half să aibă la start 400 de sportivi”, a declarat Mihai Preda din partea NoStress.

Proba olimpică nu va mai avea loc în 2019, din cauza faptului că zona de tranziție va fi limitată. În schimb, vor fi mărite numărul de ștafete la Half, la 50.

Nivelul premiilor acordate va fi păstrat la peste 3.000 de euro.

Înscrierile încep mâine, 31 ianuarie, pe site-ul transfier.ro.

Taxa de participare va fi de 100 Euro/individual și 200 Euro/ștafetă, 250 de locuri fiind rezervate sportivilor din România.

Comentarii

Articolul precedentLa eMAG a început campania ”Revoluția prețurilor”
Articolul următorDoi români pe lista PRO de la Ironman 70.3 Dubai!
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE