Trisport împlinește trei ani de existență pe piața din România și cu această ocazie oferă un discount de 15% la orice produs, în perioada 9-14 octombrie 2018.

Reducerea se aplică cu ajutorul unui cupon, al cărui cod este tri3ani. Cuponul este valabil atât pentru cumpărăturile online, cât și în cadrul magazinului fizic, pentru orice produs.  E un discount bunicel, mai ales că Trisport are deja anumite produse la reducere.

Trisport este un magazin sportiv dedicat triatloniștilor, unde puteți găsi cam orice tip de echipament de care aveți nevoie în acest sport. Printre cele mai importante branduri vândute de către Trisport se numără Garmin, Tyr, Chimpanzee, Orca, Orbeea, Head, Instinct și On.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!