TRISWIM - gel de dus pentru indepartarea clorului de la bazinul de inot.

Trisport.ro a urmărit articolele pe care le-am scris până acum despre aventurile mele în bazinul de înot (pot fi citite aici) şi mi-a trimis la test două produse care m-au cucerit încă de la prima utilizare: un gel de duş care m-a scăpat de senzaţia neplăcută de mâncărime pe care o aveam de la clorul din bazin şi o loţiune specială pentru hidratarea pielii.

Brandul este TRISWIM, este originar din Statele Unite, iar produsele sunt fabricate în Uniunea Europeană. N-am auzit până acum de ei, dar asta nu înseamnă că nu sunt super cunoscuţi.  Produsele TRISWIM sunt cosmeticele pe care le folosesc în mod oficial sportivii care fac parte din asociaţia US Masters Swimming.

TRISWIM - produse ingrijire personala inotatori si triatlonisti

Am folosit deja gelul de duş de mai multe ori şi sunt chiar încântat. Înainte îmi simţeam pielea uscată şi aveam mâncărimi, mai ales pe spate, pe braţe şi la nivelul feţei. Acum, nimic. Au dispărut.

TRISWIM - gel de dus inotatori

Iar cu loţiunea am făcut-o geloasă pe Ioana, miroase foarte frumos, fresh, mă duce cu gândul la un hamac pus la umbră, pe malul unei plaje tropicale.

Lotiune corp TRISWIM - pentru inotatori

Puteţi găsi ambele produse la secţiunea de îngrijire personală de pe Trisport. Gelul costă 59 de lei, loţiunea tot 59 de lei.

Potrivit specificaţiilor producătorului, ingredientele TRISWIM neutralizează şi îndepărtează clorul, bromul, apa sărată şi orice miros de pe piele şi păr. Formula TRISWIM conţine agenţi care atacă, spală şi îndepărtează orice alt produs chimic.

Comentarii