Sebastian Laurentiu Ghioca - apel umanitar

Articol scris de Sebastian Laurențiu Ghioca

Pentru cei care nu mă cunosc, eu sunt Sebi, am 44 de ani, sunt căsătorit, sunt tatăl a doi băieți și sunt teribil de dependent de ciclism și un stil de viață sănătos, bazat pe multă mișcare.

Am participat la brevete de la 200 la 1.000 km cu bicicleta, primul maraton la Brașov, Campionatele Europene ale Polițiștilor și Pompierilor din Gibraltar, Semimaratonul București și în prezent mă pregătesc pentru Maratonul 1 Decembrie 2018.

Dincolo de pasiunea mișcare și viața activă pe care mi-o oferă jobul meu, sunt un om căruia îi place să ajute necondiționat. De ceva timp, am început să mă implic în diferite evenimente caritabile și să susțin cauze în care cred. Până în prezent, am organizat trei evenimente pentru copii aflați în nevoie și mi-am promis că voi continua.

În acest an, la Semimaratonul București, am descoperit că pasiunea mea poate să vină în ajutorul copiilor. Așa i-am cunoscut pe copiii de la CID, 23 la număr, niște copii minunați, al căror destin este dureros. Sunt abandonați de părinți, suferă de boli neurologice grave și deși pornesc cu o speranță de viață de câteva zile sau luni, ei străbat un real Maraton al vieții.

Astfel, am înțeles că eu pot să alerg sau să pedalez și în acest mod să îi susțin în Maratonul pentur viață.

Zilele în plus de viață sunt câștigate cu ajutorul îngrijirii medicale și fizice corespunzătoare și în cadrul unui mediu cald și plin de empatie. Toate acestea le-am întâlnit aici, la Fundația CID, însă toate sunt susținute cu multe costuri și efort.

De aceea, am ales să susțin cauza acestor copii și să strig cât pot de tare că fiecare zi în plus pentru ei stă în mâinie noastre!

Pentru cei care doriți să simțiți toate emoțiile pe care eu le-am trăit și să faceți o introspecție asupra lucrurilor importante în viață, vă sugerez să îi vizitați în căsua CID de pe strada Radu de la Afumați, nr. 16.

Puteți susține această cauză și prin intermediul platformei Galantom, aici: http://cid.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7161.

Sau puteți dona 2 euro prin SMS la 8844, folosind textul ZILE.

Haideți să devenim parteneri în competițiile sportive și împreună să luptăm pentru zile în plus în Maratonul Vieții!

Comentarii

Articolul precedentConcursuri din străinătate: Dubrovnik Triathlon
Articolul următorBăneasa Race e în căutare de voluntari