Iarna trecută m-am chinuit cu pedalatul în interior pentru că nu aveam un ventilator, care să mă răcorească. Nu știu de ce m-am încăpățânat să nu-mi iau unul încă de atunci, dar n-am făcut-o.

De fiecare dată transpiram de făceam baltă pe jos, respiram greu, îmi era foare incomod să pedalez o cursă mai lungă, trei ore să zicem, fără nicio adiere. Degeaba deschideam geamul, nu se întâmpla nimic. Firește, în cameră se făcea frig, o temperatură resimțită doar de cineva doar era în trecere, dar eu, pe bicicletă, mă sufocam.

Iarna asta voi pedala cu ventilator, mi-am învățat lecția, așa că am cumpărat un ventilator de podea.

E marca Qilive (nu cred că are importanță prea mare brandul), are diametrul de 45cm și poate fi înclinat, în funcție de direcția în care dorești să bată aerul. Are trei grade de intensitate, dar cred că le voi folosi doar pe primele două, la a treia simți că te ia vântul pe sus.

La primele două poziții e destul de silențios, la a treia cam huruie. Presupun că dacă ai nevoie de ultima poziție dai ca nebunul la pedale, ai o cadență foarte mare și oricum nu mai contează zgomotul. 🙂

Am plătit pe el 99 lei, de pe OLX, dar găsiți oferte și pe eMAG.ro, am selectat câteva:

Mai multe oferte (de pe eMAG.ro) găsiți AICI.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE