Câte 10.000 de locuri sunt rezervate la fiecare eveniment pentru alergătorii vaccinați

Am primit vești bune de la Bucharest RUNNING CLUB, care ne-a informat că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încrezătoare că poate anunța că Bucureștiul va putea găzdui în condiții de siguranță OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON în perioada 4-5 septembrie 2021 și Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON în perioada 30-31 octombrie 2021.

Accesul alergătorilor se va face doar în baza certificatului de vaccinare, cu o limită de 10.000 de participanți. Rapelul (după caz) trebuie să fi fost administrat cu minimum 10 zile înainte de data cursei.

Înscrierile s-au deschis chiar de astăzi, 21.05.2021.

Toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii care au ales acest lucru fiind automat transferați pentru edițiile din acest an. În cazul în care care noile date de desfășurare sunt incompatibile cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscriși, aceștia sunt rugați să scrie pe e-mail la info@abrc.ro, până la data de 30.06.2021.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE