Hutchinson Serenity from fortiche studio on Vimeo.

Hutchinson Serenity este un pachet de cauciuc+cameră plină, fără aer, pe care dacă îl instalezi pe bicicletă nu mai trebuie să-ţi faci griji că faci pană niciodată. No air, no trouble.

Am aflat că sistemul Serenity a fost special proiectat pentru programul de sharing bike Velib, din Paris, pentru a reduce cheltuielile de mentenanţă. Cauciucurile astea sunt destinate doar plimbărilor prin oraş, nu există o ofertă pentru activităţi de performanţă.

Serenity costă cam 85 dolari per roată şi e nevoie de o unealtă specială pentru a monta camera şi cauciucul. N-am văzut acest tip de cauciuc în ofertele retailerilor din România, dar înţeleg că în Statele Unite deja se află în oferta magzinelor de specialitate.

Recunosc că nu ştiu foarte multe lucruri despre cauciucurile Hutchinson, dar îmi este suficient să ştiu că le recomandă un campion – Alexandru Ciocan.  A, şi mai ştiu că sunt aduse în România de BUS – magazinuldebiciclete.ro.

De pe site-ul lor am aflat că firma Hutchinson a fost înfiinţată în 1853.  Acum, în al treilea secol de existenţă are o cifră de afaceri de peste două miliarde de euro.

Hutchinson face cauciucuri de bicicletă care pot fi folosite pentru orice tip de competiţie, pe orice suprafaţă.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “VIDEO. Cauciucurile Hutchinson Serenity, super reclamă”
  1. Eu am Hutchinson Python de aproape 3 ani si nu am facut nicio pana in tot acest timp, desi dupa cum bine stii bicla vede padurea relativ des. Pentru urmatoarele nici nu ma gandesc la alta marca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.