Turul Ciclist al Romaniei 2012 - afis

Mi-ar plăcea să fiu bloggerul oficial la Turul Ciclist al României, dar din păcate am alte priorități. Asta înseamnă că tu, bloggere, ai o șansă reală să devii tu bloggerul oficial al Turului Ciclist al României.

Lucrurile stau în felul următor: agenția Blogal Initiative, care susține Turul Ciclist al României, are o campanie în urma căreia îi va selecta pe cei mai pasionați bloggeri, iar dintre ei unul va fi ales ca blogger oficial la Turul Ciclist al României (și anul trecut a fost un blogger oficial)

Turul Ciclist al Romaniei 2012 - afis

Mecanismul campaniei

Dacă vrei să te înscrii în cursa pentru bloggerul oficial al Turului României trebuie să scrii pe blogul tău un răspuns la întrebarea “De ce vrei să fii blogger oficial la Turul Ciclist al României?“. După ce ai scris dizertația, cu mult feeling :), ca un pasionat de ciclism ce ești, trebuie să dai un link către Federația Română de Ciclism, adică www.frciclism.ro, și să ilustrezi articolul tău și cu această poză (afișul de mai sus).

Anunță agenția Blogal Initiative că ai scris un articol pentru acest concurs, la adresa contact@blogalinitiative.ro, și consideră-te înscris.

Recomandări

Juriul care va alege bloggerul oficial este format din reprezentanți ai Federației Române de Ciclism, dar și ai Blogal Initiative. Juriul va puncta creativitatea și implicarea în campanie.

Creativitate înseamnă că trebuie să ai o abordare cât mai inedită, care să creeze buzz. Ce mai, te-ar ajuta o super idee! 🙂

Implicare în campanie înseamnă că poți, spre exemplu, să scrii de mai multe ori despre acest subiect (cu moderație, totuși, să nu-ți obosești cititorii) și în modalități diferite. Juriul va aprecia efortul tău.

Premiul

Vei fi blogger oficial la Turul Ciclist al României, ce mai vrei? Asta înseamnă că ți se va asigura deplasarea, masa și cazarea, iar ca bonus vei primi un loc în cel mai bun punct de observație din caravana Turului!

Câștigătorul va fi anunțat în data de 28 mai, adică peste 10 zile. Grăbește-te!

P.S. E musai să ai aparato foto propriu și personal.

Despre Turul Ciclist al României

Mă gândesc că te-ar ajuta niște informații concrete despre Turul Ciclist al României, care a ajuns anul acesta la cea de-a 49-a ediție. Este cea mai cunoscută competiție de ciclism din România și atrage sportivi valoroși din străinătate.

Anul acesta, la Turul Ciclist al României vor participa 15 echipe, dintre care patru din România. În total, competiția va aduna la start 90 de cicliști.

Competiția este inclusă  în calendarul internațional și va avea loc în perioada 2-9 iunie. Turul cuprinde nouă etape, pe parcursul cărora sportivii vor pedala aproximativ 1.200 de km.

Turul Ciclist al României de anul acesta pleacă din Constanța și se termină în Harghita, județul Bihor. Traseul va traversa 15 județe și va cuprinde 22 de sprinturi și 10 cățărări.

Andrei Nechita, ciclist român calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, va participa și el. De 32 de ani nu a mai avut România vreun ciclist de șosea la Jocurile Olimpice.

Turul Ciclist al României 2012 este sponsorizat de către BRD Groupe Societe General, în urma unui contract în valoare de 152.700 de lei.

Comentarii