Câştigătorii Wings for Life World Run 2014 România, Liliana Danci şi Eugen Constantin Sorop, rămân în România şi aleargă la noi şi în 2015, cu toate că puteau alege orice loc de pe mapamond.

Eu nu prea înţeleg decizia celor doi, probabil că vor să câştige şi în 2015, deşi anul viitor s-ar putea înscrie în concurs şi alţi atleţi profesionişti, iar concurenţa să fie mai mare decât în 2014.

Anul trecut, Wings for Life World Run a strâns la start nu mai puţin de 35.397 de oameni, care au alergat pentru cei care nu pot.

În România, alături de “popor”, au mai luat startul Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, Daniel Osmanovici, Virgil Stănescu, Alin Petrache, Andrei Roşu şi Toma Coconea.

Wings for Life World Run 2015 va fi în data de 3 mai. Eu m-am înscris deja.

“Pentru mine, a alerga în România, pentru o astfel de cauză, este o onoare. Wings for Life World Run a fost singura competiţie în care mi-am dorit să termin ultima…Anul viitor voi fi la start, în Bucureşti. Sper să fim în număr cât mai mare, pentru că numai aşa avem şansa să le dăm o speranţă celor imobilizaţi într-un scaun cu rotile”, a spus Liliana Danci, care a alergat 39,03 km.

“Am ales să alerg tot în România pentru că alături de mine vor fi prietenii şi familia. Unii dintre ei vor fi alături de mine, pe traseu, alţii mă vor susţine de pe margine. Nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă”, a spus Eugen Sorop, care a alergat 58,86 km.

Plutonul vedetelor a fost condus de Toma Coconea, care a alergat aproape un maraton – 40,5 km, urmat de Andrei Roşu, cu 32,54 km. Dani Oţil a fost foarte aproape de un semimaraton, cu 20,68 km.

Alergăm pentru cei care nu pot

Wings for Life World Run are ca obiectiv susţinerea fundaţiei non-profit Wings for Life, care finanţează activităţi de cercetare a afecţiunilor măduvei coloanei vertebrale. Toate încasările generate de acest concurs, inclusiv taxa de înscriere, vor fi donate către Wings for Life.

Prima ediţie, cea de anul acesta, a strâns peste 3 milioane de euro!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.